Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Salt la bara laterală dreaptă Salt la Footer

Agricol și Protecția Mediului

Sesiune informare A.P.I.A.

Anunţ important către toţi fermierii Comunei Periam

În data de 29.03.2015, ora 11:00, vă invităm la sediul primăriei Periam, pentru o sesiune de informare, cu membrii unei echipe din cadrul Agenţiei de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Timiş A.P.I.A.

Măsuri pentru întocmirea şi ţinerea la zi a registrului, pe suport hârtie şi format electronic

În conformitate cu art. 6 din O.G. nr. 28/2008 privind registrul agricol, cu modificările şi completările ulterioare, ,,Primarii comunelor, oraşelor, municipiilor şi ai sectoarelor municipiului Bucureşti iau măsuri pentru întocmirea şi ţinerea la zi a registrului, pe suport hârtie şi format electronic, în conformitate cu prevederile prezentei ordonanţe, pentru asigurarea împotriva degradării, distrugerii sau sustragerii acestuia, precum şi pentru furnizarea datelor din registru, cu respectatrea prevederilor legale.”

(mai mult…)

Comunicat pentru toţi producătorii agricoli din localitatea Periam

În cadrrul compartimentului agricol, al Primăriei Comunei Periam, jud. Timiş, referitor la Legea nr.145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementatre a pieţei din sectorul agricol, vă aducem la cunoştinţă faptul că în locul Carnetelor de producător, se vor elibera ATESTATE DE PRODUCĂTOR, împreună cu Carnetele de comercializare, pentru fiecare producător agricol, în urma unei cereri efectuate de solicitant şi pe care se vor înscrie toate produsele de origine vegetală cât şi animală.

(mai mult…)

Sari la conținut